Berno Möbler sedan 1932!

Berno Möbler är familjeföretaget som i över 90 år erbjudit möbler av hög kvalitet, personlig service och ett varierat och prisvärt sortiment. Ända sedan starten 1932 har vi funnits på samma plats – Stockholmsvägen 24 i Vårgårda – och trots att butiken under årens lopp haft flera olika kostymer är den varma, inbjudande känslan densamma. Idag har vi förutom vår fysiska butik och showroom en webbshop där du hittar vårt gedigna sortiment av kvalitetsmöbler och inredning från ledande möbeltillverkare.

Hos Berno Möbler står kunden i centrum och vi strävar alltid efter att erbjuda en helhetsupplevelse där vi ger av vår tid, engagemang och kunskap. Vi är stolta över vårt stora utbud av soffor, sängar, köksmöbler, mattor och belysning, och erbjuder fri hemleverans inom 5 mil vid köp i vår fysiska butik.

Berlin, Nils och Olle. Där har ni namnen på de tre männen som är anledningen till att Berno Möbler idag står på Stockholmsvägen 24 i Vårgårda. BER i namnet Berno står för Berlin, N:et är för Nils och O:et är för Olle. Berno är en helt fristående möbelaffär och har som mål att ha ett brett och varierande sortiment till bra priser. Vi hjälper alltid er kunder att få möblerna uppackade och kör alltid hem era möbler kostnadsfritt (fri hemleverans inom 5 mil) vid köp i den fysiska butiken.

Butiken på Stockholmsvägen 24 i
Vårgårda är sedan 1932

Butiken på Stockholmsvägen 24 i Vårgårda är sedan 1932 men har renoverats i flera omgångar för att fräschas upp och hänga med i utvecklingen. Storleken på butiken är ungefär 1700 kvm i tre olika våningar. Den innehåller allt ifrån soffor, sängar, matsalsmöbler, mattor och belysning så vi täcker det mesta inom inredning.

Kontakta oss gärna!

Kontaktformulär

Ämne

Jag godkänner Berno Möblers villkor