Rowico

Rowico är ett familjeägt företag grundat 1971 av Roland Hammargren. Det är ett välkänt möbelföretag med återförsäljare över hela världen, men huvudkontoret är alltjämt beläget i Halmstad, där verksamheten startade. Nuvarande VD Jessica Hammargren är barnbarn till Roland Hammargren.
Fokus i Rowicos sortiment ligger på trämöbler i klassisk skandinavisk stil: soffbord, bänkar, skåp och avlastningsbord. Det är en stil som aldrig blir omodern, och möblerna är hållbara, smarta och snygga. Rowico arbetar också för ett hållbart skogsbruk, och är FSC-certifierade. Vissa av företagets produkter är redan idag 100 % FSC-certifierade, och man arbetar aktivt med att öka andelen certifierat trä i sina möbler. Man har även prioriterat att minska sin klimatpåverkan från transporter, genom att utveckla en miljövänlig och kostnadseffektiv logistikkedja för att distribuera sina möbler över hela världen.
Rowicos möbler är designade för dig som uppskattar trendiga möbler som alltid är rätt i tiden när det kommer till stil och design. Se hela Rowicos sortiment på www.rowico.com.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen